1.

اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 43-55
سعید دیانی؛ ولی الله جعفری؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر

2.

اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 3، مهر 1402، صفحه 49-64
فاطمه عبدالله نژاد؛ سید حسین حسینی فر؛ حامد پاک نژاد؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ محمد رضا ایمانپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب