یوسفی, سهیل, علاف نویریان, حمید, خوش خلق, مجیدرضا, پژند, ذبیح اله, منصف شکری, مریم. (1404). اثرات به کارگیری غذاهای زنده هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), 49-72. doi: 10.22124/japb.2024.27604.1543
سهیل یوسفی; حمید علاف نویریان; مجیدرضا خوش خلق; ذبیح اله پژند; مریم منصف شکری. "اثرات به کارگیری غذاهای زنده هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13, 1, 1404, 49-72. doi: 10.22124/japb.2024.27604.1543
یوسفی, سهیل, علاف نویریان, حمید, خوش خلق, مجیدرضا, پژند, ذبیح اله, منصف شکری, مریم. (1404). 'اثرات به کارگیری غذاهای زنده هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), pp. 49-72. doi: 10.22124/japb.2024.27604.1543
یوسفی, سهیل, علاف نویریان, حمید, خوش خلق, مجیدرضا, پژند, ذبیح اله, منصف شکری, مریم. اثرات به کارگیری غذاهای زنده هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; 13(1): 49-72. doi: 10.22124/japb.2024.27604.1543


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب