1.

اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 31-38
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

2.

اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 83-92
فاطمه رضائی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمدرضا مشایخی

3.

اثر سطح کنسانتره جیره و طول دوره پروار بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه‌های شکمبه ای بره های نر لری-بختیاری

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 51-63
مهری ارجمند؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی؛ امیر فدایی فر

4.

اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 73-85
مهرداد تقی زاده؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید رضا میرزایی؛ عبدالفتاح سالم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

5.

اثر سطوح مختلف نانو ذرات اکسید روی و اکسید روی بر برخی فراسنجه‌های شکمبه‌ای بزغاله‌های نر مرغوز به روش برون‌تنی و درون‌تنی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 1-14
خلیل زابلی؛ حسن علی عربی

6.

اثر غنی ‫سازی شیر با عسل طبیعی بر عملکرد، قابلیت هضم، متابولیت‫ های خون و شاخص ‫های رشد اسکلتی گوساله ‫های شیرخوار هلشتاین

دوره 12، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 79-88
زهرا رجب پور؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محمد اسدی

7.

اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن

دوره 7، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 13-21
موسی زرین؛ فرهاد صمدیان؛ صدیف استادیان؛ امیر احمدپور

8.

اثر مقادیر مختلف و اندازه ذرات کانی های آلومینوسیلیکاته و گلاکونیت ‎بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی گوسفند دالاق

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 21-37
مرتضی قاسمی هدک؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران؛ احمد طاطار؛ بهنام قربانی

9.

استفاده از باکتری‌های مصرف کننده اسید و بافرهای مختلف برای بهبود هضم و تخمیر جیره‌های پرکنسانتره

دوره 11، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 21-36
فرشته وفایی؛ مرتضی چاجی

10.

تاثیرآنزیم فیزایم (phyzime) جیره بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 1-10
محمود محسنی؛ سهراب سلطانی طولارود؛ حمید عبدالله پور بی ریا

11.

تاثیر پرتو الکترون و بخار آب با فشار پایین بر بهبود ارزش تغذیه‌ای پودر هسته خرما برای نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 51-62
مرتضی چاجی؛ حسن خنیفر

12.

تاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عمل‌آوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد بره‌های پرواری

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 57-69
حسن خنیفر؛ مرتضی چاجی

13.

تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 1-14
مهسا خوش باور رستمی؛ حسین اورجی؛ حسینعلی خوش باور رستمی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

14.

تأثیر جیره‌های حاوی دانه جو و ذرت (پرک ‌شده با بخار یا بلغور شده)، با یا بدون پروبیوتیک انتروکوکوس ‌فاسیوم بر قابلیت هضم، pH مدفوع، گلوکز خون و آسیب‌های پاتولوژیک اسب‌های بالغ

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 83-91
ادریس سعیدی؛ جعفر فخرائی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ سمیه مجاهدی

15.

تأثیر ماهیت متفاوت کربوهیدرات های غیرالیافی در جیره گاوهای هلشتاین بر خوراک مصرفی، بالانس انرژی، قابلیت هضم و الگوی مصرف خوراک در دوره انتقال

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 1-12
احمد شاهمرادی؛ مسعود علیخانی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا قربانی؛ نیما نادری

16.

تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عمل‌آوری شده با پرتو الکترون

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 49-57
مهدی سبحانی؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ مهدی تقی نژاد رودبنه؛ یوسف مهمان نواز

17.

قابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 21-33
روح اله کامیاب کلانتری؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضایلی

18.

مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 67-74
سلمان افشار؛ شهاب صفری؛ مهدی کاظمی بن‌چناری؛ حمیدرضا فردوسی؛ ایمان حاج خدادادی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب