تقی زاده, مهرداد, یوسف الهی, مصطفی, میرزایی, حمید رضا, سالم, عبدالفتاح, آذرفر, آرش, عزیزی, ایوب. (1400). اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(2), 73-85. doi: 10.22124/ar.2021.16154.1516
مهرداد تقی زاده; مصطفی یوسف الهی; حمید رضا میرزایی; عبدالفتاح سالم; آرش آذرفر; ایوب عزیزی. "اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 2, 1400, 73-85. doi: 10.22124/ar.2021.16154.1516
تقی زاده, مهرداد, یوسف الهی, مصطفی, میرزایی, حمید رضا, سالم, عبدالفتاح, آذرفر, آرش, عزیزی, ایوب. (1400). 'اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(2), pp. 73-85. doi: 10.22124/ar.2021.16154.1516
تقی زاده, مهرداد, یوسف الهی, مصطفی, میرزایی, حمید رضا, سالم, عبدالفتاح, آذرفر, آرش, عزیزی, ایوب. اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 10(2): 73-85. doi: 10.22124/ar.2021.16154.1516


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب