1.

The Effects of Dietary Supplementation of Astaxanthin and

دوره 11، شماره 2، تیر 2013، صفحه 217-231
al. et؛ B. Tizkar

2.

اثر مقادیر مختلف بتاکاروتن کنجاله هویج در جیره غذایی، بر برخی شاخص های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر Salmo caspius (Kessler, 1877)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-14
رضا فراهانی؛ سید عبدالمجید موسوی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

3.

تأثیر پیش‌تیمارهای مختلف و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و صفات کیفی گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum-graecum)

دوره 7، شماره 3، مهر 1399، صفحه 375-389
زینب ولی پور دهنو؛ مجید امینی دهقی؛ شکوفه غلامی

4.

تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus)

دوره 9، شماره 4، دی 1402، صفحه 1-13
عباس زمانی

5.

تغییرات پوشش سبز و محتوای کلروفیل و کاروتنوئید ماریتیغال (Silybum marianum L.) در واکنش به پیش‌تیمار آبی بذر و کمبود آب

دوره 5، شماره 2، تیر 1397، صفحه 59-70
ایرج یعقوبیان؛ کاظم قاسمی گلعذانی؛ یعقوب راعی

6.

مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 65-78
عباس همرنگ امشی؛ حسین خارا؛ امیر هوشنگ بحری؛ فلورا محمدی زاده؛ عباس حسنی نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب