1.

اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 71-80
وحید واحدی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

2.

اثر زمان و مقدار تزریق ویتامین AD3E در اواخر آبستنی بر کیفیت آغوز و غلظت فراسنجه‌های پلاسما و وضعیت آنتی‌اکسیدانی میش‌های افشاری و بره‌های آنها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اسفند 1402
فردین شهبازی؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد شمس الهی؛ هوشنگ جعفری؛ یحیی محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب