واحدی, وحید, هدایت ایوریق, نعمت, خلیل وندی بهروزیار, حامد. (1399). اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(4), 71-80. doi: 10.22124/ar.2021.15326.1481
وحید واحدی; نعمت هدایت ایوریق; حامد خلیل وندی بهروزیار. "اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 4, 1399, 71-80. doi: 10.22124/ar.2021.15326.1481
واحدی, وحید, هدایت ایوریق, نعمت, خلیل وندی بهروزیار, حامد. (1399). 'اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(4), pp. 71-80. doi: 10.22124/ar.2021.15326.1481
واحدی, وحید, هدایت ایوریق, نعمت, خلیل وندی بهروزیار, حامد. اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 9(4): 71-80. doi: 10.22124/ar.2021.15326.1481


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب