1.

Ecological, biological and biotechnological aspects of Saccharomyces Cerevisiae biomass production

دوره 22، شماره 2، تیر 2024، صفحه 499-512
Temirlan A. Serikov؛ Gulya А. Jamalova؛ Khadichakhan S. Rafikova؛ Bakhytzhan K. Yelikbayev؛ Aliya K. Yernazarova؛ Kurbanova L. Serikovna؛ Alexey G. Zazybin؛ Vladislav S. Sakhanin؛ Vladimir Yu. Egutkin

2.

اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیم‌های گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 25-34
محمد خادمی حمیدی؛ حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ حسنا قلی پور کنعانی

3.

اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 39-54
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش

4.

اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 73-83
غلامعلی صنیعی؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ مجتبی زاهدی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب