1.

اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اسفند 1402
علی میرزائی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری

2.

اثر سطوح مختلف لیزو‌فسفولیپید بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و اسید‌های چرب لاشه در بره‌های پرواری

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 13-24
مریم فرهمندپور؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد کاظمی فرد

3.

اثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-13
مهدی بابایی؛ یدالله چاشنی دل؛ عیسی دیرنده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب