میرزائی, علی, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله. (1402). اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/ar.2024.25819.1795
علی میرزائی; یداله چاشنی دل; اسداله تیموری یانسری. "اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1402, -. doi: 10.22124/ar.2024.25819.1795
میرزائی, علی, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله. (1402). 'اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/ar.2024.25819.1795
میرزائی, علی, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله. اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; (): -. doi: 10.22124/ar.2024.25819.1795


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب