1.

اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 73-85
مهرداد تقی زاده؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید رضا میرزایی؛ عبدالفتاح سالم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

2.

تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه در مقایسه با موننسین بر تنش اکسیداتیو بره‌های پرواری در شرایط تنش گرمایی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 47-56
افسانه نوائی؛ سید مجتبی موسوی؛ مهرداد تقی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب