1.

بررسی فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله دانه‌های روغنی عمل‌آوری شده با استفاده از سیستم نورفور

صفحه 1-11
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ فرزاد قنبری

2.

تعیین ترکیبات شیمیایی، انرژی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای پسمانده‌های میوه و تره‌بار در گوسفندان فیستولادار کردی

صفحه 13-23
سید غلامرضا موسوی؛ حمید محمدزاده؛ فرشید فتاح‌نیا؛ علی‌نقی شکری

3.

اثر محدودیت غذایی بر قابلیت هضم، آنزیم‌های گوارشی و صفات اقتصادی کرم ابریشم

صفحه 25-34
سید حسین حسینی مقدم؛ داوود آزیدهاک؛ محمد قدمیاری؛ عباسعلی قیصری

4.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با پودر گوشت در مکمل های پروتئینی زنبورعسل

صفحه 35-42
محمد بدلی‌وند؛ محمد افروزیه؛ علی کارگری رضاپور

5.

اثرات تزریق داخل تخم مرغ بتا هیدرکسی بتا متیل بوتیرات و گلوکز روی عملکرد رشد و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 43-51
مجید متقی طلب؛ مریم کاظمی میانگسکری؛ نوید قوی حسین زاده

6.

وقوع همزمان التهاب ضربه‌ای نگاری- پریکارد و اجسام خارجی غیر نفوذی در یک گوساله پنج ماهه

صفحه 53-59
حسین نورانی؛ امیر دهقانی سامانی

7.

اثر تلاقی دو جانبه بر صفات مرتبط با رشد و خصوصیات لاشه پرندگان نسل دوم حاصل از تلاقی دو سویه بلدرچین ژاپنی

صفحه 61-68
حسن مرادیان؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه؛ سعید سهرابی شعبجره؛ احسان نصیری فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب