1.

تأثیر ماهیت متفاوت کربوهیدرات های غیرالیافی در جیره گاوهای هلشتاین بر خوراک مصرفی، بالانس انرژی، قابلیت هضم و الگوی مصرف خوراک در دوره انتقال

صفحه 1-12
احمد شاهمرادی؛ مسعود علیخانی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا قربانی؛ نیما نادری

2.

ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز

صفحه 13-24
عباس رجائی راد؛ فرهاد احمدی؛ محمد جواد ضمیری؛ محسن ساری

3.

اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی

صفحه 25-33
مونس سالاری اسکری؛ محمد سالار معینی

4.

بررسی اثرات مکمل جیره ای عصاره آویشن شیرازی و دوره های زمانی استفاده از آن روی عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحه 35-46
فاطمه محمدپور؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

5.

اثر گیاه کاسنی (Cichorium intybus L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلولی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار

صفحه 47-55
علی نوبخت

6.

اثر تزریق داخل تخم مرغی پیریدوکسین، متیونین و ترکیب آنها به تخم مرغ های مادر گوشتی بر میزان جوجه درآوری، وزن جوجه یکروزه و صفات تولیدی

صفحه 57-66
مجید متقی طلب؛ یاسر شفیعی منش

7.

تاثیر جاذب طبیعی بنتونیت در کاهش اثرات منفی آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی

صفحه 67-77
ذبیح اله نعمتی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن ملکی نژاد؛ غلامعلی مقدم

8.

ارزش اقتصادی صفات تولیدی و عملکردی در گاو‏های دورگ و هلشتاین استان گیلان

صفحه 79-91
بهاره اطهری مرتضوی؛ عبدالاحد شادپرور

9.

آنالیز ساختار ژنتیکی جمعیت گاوهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای متراکم چندشکل تک نوکلئوتیدی

صفحه 93-104
کریم کریمی؛ علی اسماعیلی زاده کشکوئیه؛ مسعود اسدی فوزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب