1.

تعیین میزان تجمع زیستی آلومینیوم در بافت‌های کبد، آبشش و عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 1-12
محدثه میری؛ هاشم خندان بارانی

2.

تغییرات ترکیبات لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مراحل مختلف رشد

صفحه 13-18
قیس کوتی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده

3.

اثرات مستقل و ترکیبی نایسین Z و سدیم سیترات بر روی شاخص‌های شیمیایی و جمعیت باکتری‌های تولید کننده اسید لاکتیک مزوفیل و سرمادوست فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii) طی نگهداری در دمای C° 4

صفحه 19-34
مسعود هدایتی فرد؛ مژگان علی نژاد؛ مسعود هاشمی کروئی

4.

اثرات بیهوش کننده و تغییرات بیوشیمیایی اسانس نعناع (Mentha spicata) در ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi)

صفحه 35-46
عبدالعلی راهداری؛ علی خسروانی زاده؛ حسینعلی دهمرده؛ احمد قرایی؛ جواد میردار هریجانی

5.

خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات

صفحه 47-55
سید ولی حسینی؛ فرزانه صیادی؛ کبری ضیایی

6.

مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی

صفحه 57-67
سید ولی حسینی؛ آریا باباخانی لشکان؛ امین اوجی فرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب