1.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوه‌ای Colpomenia sinuosa

صفحه 1-25
ویدا قائمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ معظمه کردجزی

2.

بررسی اثر تغییرات دما و غلظت سرم جنین گاوی بر روند رشد و تکثیر سلول‌های تخمدانی کشت داده شده ماهی مید (Liza klunzingeri)

صفحه 27-39
زهرا شیبانی؛ عبدالعلی موحدی نیا؛ نگین سلامات؛ محمود هاشمی تبار؛ وحید بیاتی

3.

اثرات سیتوتوکسیک ترکیب لانوسترول استخراج شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس

صفحه 41-55
ملیکا ناظمی؛ هادی غفاری؛ محمد صدیق مرتضوی؛ محمد علی احمدی طبا؛ محمدرضا آقاصادقی

4.

اثر دو نوع رقیق کننده بر شاخص‌های تحرک اسپرم ماهی بستر (Huso huso♀×Acipenser ruthenus♂) طی نگهداری بلندمدت

صفحه 57-72
شهروز برادران نویری؛ احمد نوری؛ محمود بهمنی؛ محمدعلی یزدانی ساداتی؛ آرش اکبرزاده

5.

اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 73-90
روح الله شیخ ویسی؛ طاهره باقری؛ حبیب الله سنچولی؛ سید علی اکبر هدایتی

6.

اثرات متقابل کشت توام برنج و میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)

صفحه 91-111
ابوالفضل بایرامی؛ حمید علاف نویریان؛ منصور افشارمحمدیان؛ احسان اسدی شریف؛ فرشید قربانی؛ فائزه سمیع املشی؛ سارا اسمعیلی؛ زهرا الماسی

7.

ریخت‌شناسی و ریخت‌سنجی استخوان دم‌لامه و سنگریزه شنوایی سیاه‌ماهی گونهCapoeta saadii (Heckel, 1847) جمع‌آوری شده از حوضه آبریز کرمان

صفحه 113-136
فاطمه محمدی؛ مجید عسکری حصنی؛ آزاد تیموری؛ سید مسعود مجدزاده

8.

اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد

صفحه 137-161
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ الهام پایندان؛ مهرنوش ابراهیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب