1.

بررسی اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر شاخص‌های همولنف و بار باکتریایی Vibrio در روده میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 1-18
سجاد پورمظفر؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ حامد کلنگی میان‌دره

2.

تاثیر سم ارگانوفسفره کلرپیریفوس بر تغییرات هورمون‌های تیروییدی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idellus)

صفحه 19-34
نبات نقشبندی؛ مجید عسکری حصنی

3.

اثر مواد ضدیخ گلیسرول، اتیلن‌گلیکول و استامید بر میزان تفریخ جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 35-52
محمد سوداگر؛ سعیده کیوانلو؛ محمد مازندرانی

4.

تاثیر انجماد بدنبال هیدراسیون و دهیدراسیون بر قابلیت تخم گشایی و رشد و بقاء سیست آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

صفحه 53-66
رفیعه خلیلی؛ مینا رمضانی؛ ناصر آق

5.

تاثیر سطوح مختلف نانوسلنیوم جیره بر شاخص‌های رشد، کیفیت گناد و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلاسمای سمینال ماهی کاراس طلایی نر (Carassius auratus gibelio)

صفحه 67-82
جواد سیدی؛ محمد رضا کلباسی

6.

بررسی بیان ژن sox9 طی مراحل تکوین لاروی و بلوغ گنادی فیل‌ماهی (Huso huso)

صفحه 83-105
مهتاب یارمحمدی؛ محمد پورکاظمی؛ رضوان اله کاظمی؛ علی حلاجیان؛ محمد حسن‌زاده صابر؛ ایوب یوسفی جوردهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب