
تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 800 |
تعداد مقالات | 7,668 |
تعداد مشاهده مقاله | 33,547,865 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,769,429 |
1. | تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانهدارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوهای رقم هاشمی | |
صفحه 1-11 | ||
سبحه داداشی؛ ماندانا طایفه؛ فاطمه حبیبی | ||
2. | شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک | |
صفحه 13-28 | ||
مسلم سواری؛ عباس میرزایی؛ حسن آزرم | ||
3. | تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپهای برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی | |
صفحه 31-50 | ||
وحید صدقیه؛ فریبرز شکاری؛ امین عباسی؛ مظفر روستایی؛ ناصر صباغ نیا | ||
4. | تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور | |
صفحه 51-66 | ||
مسعود گلستانی؛ سید رسول صحافی | ||
5. | ارزیابی ژرمپلاسم بومی جو برای مقاومت به بیماری زنگ برگی (Puccinia hordei) | |
صفحه 67-88 | ||
مهدی زهراوی؛ شهریار کیا | ||
6. | مروری بر روشهای تجزیه پایداری در بهنژادی گیاهی با تاکید بر غلات :I مطالعه رویکردهای ناپارامتریک و پارامتریک تکمتغیره | |
صفحه 89-118 | ||
نیشتمان عبدی؛ مونا بردبار؛ رضا درویشزاده؛ بابک ربیعی؛ هادی علیپور؛ سمیه صوفی ملکی؛ حمید حاتمی ملکی؛ میترا جباری | ||