
تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 797 |
تعداد مقالات | 7,618 |
تعداد مشاهده مقاله | 29,081,018 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,671,758 |
1. | تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانهدارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوهای رقم هاشمی | |
صفحه 1-12 | ||
سبحه داداشی؛ ماندانا طایفه؛ فاطمه حبیبی | ||
2. | شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک | |
صفحه 13-30 | ||
مسلم سواری؛ عباس میرزایی؛ حسن آزرم | ||
3. | تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپهای برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی | |
صفحه 31-50 | ||
وحید صدقیه؛ فریبرز شکاری؛ امین عباسی؛ مظفر روستایی؛ ناصر صباغ نیا | ||
4. | تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور | |
صفحه 51-66 | ||
مسعود گلستانی؛ سید رسول صحافی | ||