1.

تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانه‌دارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوه‌ای رقم هاشمی

صفحه 1-11
سبحه داداشی؛ ماندانا طایفه؛ فاطمه حبیبی

2.

شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک

صفحه 13-28
مسلم سواری؛ عباس میرزایی؛ حسن آزرم

3.

تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپ‌های برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی

صفحه 31-50
وحید صدقیه؛ فریبرز شکاری؛ امین عباسی؛ مظفر روستایی؛ ناصر صباغ نیا

4.

تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور

صفحه 51-66
مسعود گلستانی؛ سید رسول صحافی

5.

ارزیابی ژرم‌پلاسم بومی جو برای مقاومت به بیماری زنگ برگی (Puccinia hordei)

صفحه 67-88
مهدی زهراوی؛ شهریار کیا

6.

مروری بر روش‌های تجزیه پایداری در به‌نژادی گیاهی با تاکید بر غلات :I مطالعه‌ رویکردهای ناپارامتریک و پارامتریک تک‌متغیره

صفحه 89-118
نیشتمان عبدی؛ مونا بردبار؛ رضا درویش‌زاده؛ بابک ربیعی؛ هادی علیپور؛ سمیه صوفی ملکی؛ حمید حاتمی ملکی؛ میترا جباری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب