| تعداد نشریات | 32 |
| تعداد شمارهها | 816 |
| تعداد مقالات | 7,901 |
| تعداد مشاهده مقاله | 38,548,774 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,393,100 |
| 1. | تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانهدارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوهای رقم هاشمی | |
| صفحه 1-11 | ||
| سبحه داداشی؛ ماندانا طایفه؛ فاطمه حبیبی | ||
| 2. | شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک | |
| صفحه 13-28 | ||
| مسلم سواری؛ عباس میرزایی؛ حسن آزرم | ||
| 3. | تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپهای برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی | |
| صفحه 29-47 | ||
| وحید صدقیه؛ فریبرز شکاری؛ امین عباسی؛ مظفر روستایی؛ ناصر صباغ نیا | ||
| 4. | تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور | |
| صفحه 49-63 | ||
| مسعود گلستانی؛ سید رسول صحافی | ||
| 5. | ارزیابی ژرمپلاسم بومی جو برای مقاومت به بیماری زنگ برگی (Puccinia hordei) | |
| صفحه 65-84 | ||
| مهدی زهراوی؛ شهریار کیا | ||
| 6. | مروری بر روشهای تجزیه پایداری در بهنژادی گیاهی با تاکید بر غلات، 1- رویکردهای ناپارامتری و پارامتری تکمتغیره | |
| صفحه 85-113 | ||
| نیشتمان عبدی؛ مونا بردبار؛ رضا درویشزاده؛ بابک ربیعی؛ هادی علیپور؛ سمیه صوفی ملکی؛ حمید حاتمی ملکی؛ میترا جباری | ||