1.

بررسی تطبیقی میزان رشد، بقا و پروتئین کل در Artemia franciscanaتغذیه شده با پودر جلبک اسپیرولینا و دونالیلا در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 1-21
رضا روشندل؛ رامین مناف فر؛ سعید مشکینی

2.

اثر روش تثبیت و تنش شوری (کلرید سدیم) بر شاخص‌های رشد، تجمع کاروتنوئید و کربوهیدرات در ریزجلبک Dunaliella salina

صفحه 23-46
مسعود حیدری زاده؛ نگار الفتی؛ سید فصیح صادقی

3.

بررسی تاثیر مکمل پودر سیر بر شاخص‌های رشد و بازماندگی لارو ماهی تترای سیاه (Gymnocorymbus ternetzi)

صفحه 47-64
علیرضا گلچین منشادی؛ زینب فرهادی

4.

اثر شوری زیستگاه‌های مختلف بر بافت کلیه بچه ماهیان سفید (Rutilus frisii ) انگشت‌قد

صفحه 65-95
محدثه احمدنژاد؛ مهدی مرادی چافی؛ محمود بهمنی؛ محمد صیاد بورانی؛ عادل حسینجانی؛ حسین صابری؛ کیوان عباسی؛ فرشاد ماهی‌صفت؛ جلیل سبک‌آرا؛ سپیده خطیب حقیقی؛ عظمت دادای قندی؛ هادی بابایی

5.

اثر سطوح مختلف شوری بر آنزیم‌های کبدی و نشانگر زیستی مالون دی‌آلدئید در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

صفحه 97-116
زینب آذربرزین؛ مهران لقمانی؛ محمد منصور توتونی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب