مسلم خانی, کبری, اسکویی, بیتا. (1403). اثر باکتری بذرزاد بیماریزای Xanthomonas phaseoli pv. phaseoli و غیر بیماریزای Pantoea agglomerans با قابلیت تولید اکسین و بیوفیلم بر ویژگی‌های کیفی بذر لوبیا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), 16-30. doi: 10.22124/jms.2024.8661
کبری مسلم خانی; بیتا اسکویی. "اثر باکتری بذرزاد بیماریزای Xanthomonas phaseoli pv. phaseoli و غیر بیماریزای Pantoea agglomerans با قابلیت تولید اکسین و بیوفیلم بر ویژگی‌های کیفی بذر لوبیا". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 2, 1403, 16-30. doi: 10.22124/jms.2024.8661
مسلم خانی, کبری, اسکویی, بیتا. (1403). 'اثر باکتری بذرزاد بیماریزای Xanthomonas phaseoli pv. phaseoli و غیر بیماریزای Pantoea agglomerans با قابلیت تولید اکسین و بیوفیلم بر ویژگی‌های کیفی بذر لوبیا', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), pp. 16-30. doi: 10.22124/jms.2024.8661
مسلم خانی, کبری, اسکویی, بیتا. اثر باکتری بذرزاد بیماریزای Xanthomonas phaseoli pv. phaseoli و غیر بیماریزای Pantoea agglomerans با قابلیت تولید اکسین و بیوفیلم بر ویژگی‌های کیفی بذر لوبیا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 11(2): 16-30. doi: 10.22124/jms.2024.8661


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب