یوسفی, سهیل, خوش خلق, مجیدرضا, پژند, ذبیح اله, منصف شکری, مریم, علاف نویریان, حمید. (1403). اثرات به‌کارگیری غذاهای زنده، هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/japb.2024.27604.1543
سهیل یوسفی; مجیدرضا خوش خلق; ذبیح اله پژند; مریم منصف شکری; حمید علاف نویریان. "اثرات به‌کارگیری غذاهای زنده، هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1403, -. doi: 10.22124/japb.2024.27604.1543
یوسفی, سهیل, خوش خلق, مجیدرضا, پژند, ذبیح اله, منصف شکری, مریم, علاف نویریان, حمید. (1403). 'اثرات به‌کارگیری غذاهای زنده، هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/japb.2024.27604.1543
یوسفی, سهیل, خوش خلق, مجیدرضا, پژند, ذبیح اله, منصف شکری, مریم, علاف نویریان, حمید. اثرات به‌کارگیری غذاهای زنده، هنگام گذار به غذای فرموله بر شاخص‌های رشد و ترکیب آمینواسیدهای لارو فیل‌ماهی (Huso huso). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; (): -. doi: 10.22124/japb.2024.27604.1543


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب