میرزائی, علی, چاشنی دل, یدالله, تیموری یانسری, اسدالله. (1403). اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), 15-28. doi: 10.22124/ar.2024.25819.1795
علی میرزائی; یدالله چاشنی دل; اسدالله تیموری یانسری. "اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13, 1, 1403, 15-28. doi: 10.22124/ar.2024.25819.1795
میرزائی, علی, چاشنی دل, یدالله, تیموری یانسری, اسدالله. (1403). 'اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), pp. 15-28. doi: 10.22124/ar.2024.25819.1795
میرزائی, علی, چاشنی دل, یدالله, تیموری یانسری, اسدالله. اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 13(1): 15-28. doi: 10.22124/ar.2024.25819.1795


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب