طالبیان مسعودی, علیرضا, میرشمس الهی, آزاده. (1402). اثرات استفاده از کاه گندم فرآوری شده با آمونیاک بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، فراسنجه های تولید گاز و عملکرد گوساله های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/ar.2024.25735.1793
علیرضا طالبیان مسعودی; آزاده میرشمس الهی. "اثرات استفاده از کاه گندم فرآوری شده با آمونیاک بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، فراسنجه های تولید گاز و عملکرد گوساله های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1402, -. doi: 10.22124/ar.2024.25735.1793
طالبیان مسعودی, علیرضا, میرشمس الهی, آزاده. (1402). 'اثرات استفاده از کاه گندم فرآوری شده با آمونیاک بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، فراسنجه های تولید گاز و عملکرد گوساله های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/ar.2024.25735.1793
طالبیان مسعودی, علیرضا, میرشمس الهی, آزاده. اثرات استفاده از کاه گندم فرآوری شده با آمونیاک بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، فراسنجه های تولید گاز و عملکرد گوساله های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; (): -. doi: 10.22124/ar.2024.25735.1793


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب