طالبیان مسعودی, علیرضا, میرشمس الهی, آزاده. (1403). اثر استفاده از کاه گندم فرآوری شده با آمونیاک بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، فراسنجه های تولید گاز و عملکرد گوساله های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), 69-80. doi: 10.22124/ar.2024.25735.1793
علیرضا طالبیان مسعودی; آزاده میرشمس الهی. "اثر استفاده از کاه گندم فرآوری شده با آمونیاک بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، فراسنجه های تولید گاز و عملکرد گوساله های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13, 1, 1403, 69-80. doi: 10.22124/ar.2024.25735.1793
طالبیان مسعودی, علیرضا, میرشمس الهی, آزاده. (1403). 'اثر استفاده از کاه گندم فرآوری شده با آمونیاک بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، فراسنجه های تولید گاز و عملکرد گوساله های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), pp. 69-80. doi: 10.22124/ar.2024.25735.1793
طالبیان مسعودی, علیرضا, میرشمس الهی, آزاده. اثر استفاده از کاه گندم فرآوری شده با آمونیاک بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، فراسنجه های تولید گاز و عملکرد گوساله های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 13(1): 69-80. doi: 10.22124/ar.2024.25735.1793


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب