Volobueva, Olga Gavrilovna. (1402). Comparative study of symbiotic activity of legumes when using Risotorphin and Epin-extra. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), 1-6. doi: 10.22124/cjes.2024.7461
Olga Gavrilovna Volobueva. "Comparative study of symbiotic activity of legumes when using Risotorphin and Epin-extra". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1402, 1-6. doi: 10.22124/cjes.2024.7461
Volobueva, Olga Gavrilovna. (1402). 'Comparative study of symbiotic activity of legumes when using Risotorphin and Epin-extra', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. 1-6. doi: 10.22124/cjes.2024.7461
Volobueva, Olga Gavrilovna. Comparative study of symbiotic activity of legumes when using Risotorphin and Epin-extra. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; (): 1-6. doi: 10.22124/cjes.2024.7461


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب