Abdullah, Enas Najm. (1402). Inhibitory efficiency of cumin powder in cryopreservation of beef burgers. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), 1-10. doi: 10.22124/cjes.2024.7460
Enas Najm Abdullah. "Inhibitory efficiency of cumin powder in cryopreservation of beef burgers". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1402, 1-10. doi: 10.22124/cjes.2024.7460
Abdullah, Enas Najm. (1402). 'Inhibitory efficiency of cumin powder in cryopreservation of beef burgers', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. 1-10. doi: 10.22124/cjes.2024.7460
Abdullah, Enas Najm. Inhibitory efficiency of cumin powder in cryopreservation of beef burgers. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; (): 1-10. doi: 10.22124/cjes.2024.7460


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب