هودجی, آتنا, رومیانی, لاله. (1402). بهینه‌سازی استفاده از عصاره الکلی جلبک نانوکلروپسیس بر ماندگاری فیله میگوی سفیدسرتیز. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/japb.2023.25333.1508
آتنا هودجی; لاله رومیانی. "بهینه‌سازی استفاده از عصاره الکلی جلبک نانوکلروپسیس بر ماندگاری فیله میگوی سفیدسرتیز". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1402, -. doi: 10.22124/japb.2023.25333.1508
هودجی, آتنا, رومیانی, لاله. (1402). 'بهینه‌سازی استفاده از عصاره الکلی جلبک نانوکلروپسیس بر ماندگاری فیله میگوی سفیدسرتیز', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/japb.2023.25333.1508
هودجی, آتنا, رومیانی, لاله. بهینه‌سازی استفاده از عصاره الکلی جلبک نانوکلروپسیس بر ماندگاری فیله میگوی سفیدسرتیز. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; (): -. doi: 10.22124/japb.2023.25333.1508


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب