soteyome, Thanapop, Sakulyunyongsuk, Nopporn. (1402). Process of cooking to reduce sugar from jasmine rice. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 21(4), 989-996. doi: 10.22124/cjes.2023.7158
Thanapop soteyome; Nopporn Sakulyunyongsuk. "Process of cooking to reduce sugar from jasmine rice". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 21, 4, 1402, 989-996. doi: 10.22124/cjes.2023.7158
soteyome, Thanapop, Sakulyunyongsuk, Nopporn. (1402). 'Process of cooking to reduce sugar from jasmine rice', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 21(4), pp. 989-996. doi: 10.22124/cjes.2023.7158
soteyome, Thanapop, Sakulyunyongsuk, Nopporn. Process of cooking to reduce sugar from jasmine rice. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 21(4): 989-996. doi: 10.22124/cjes.2023.7158


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب