soteyome, Thanapop, Sakulyunyongsuk, Nopporn. (1402). Process of cooking to reduce sugar from jasmine rice. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), 1-8. doi: 10.22124/cjes.2023.7048
Thanapop soteyome; Nopporn Sakulyunyongsuk. "Process of cooking to reduce sugar from jasmine rice". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1402, 1-8. doi: 10.22124/cjes.2023.7048
soteyome, Thanapop, Sakulyunyongsuk, Nopporn. (1402). 'Process of cooking to reduce sugar from jasmine rice', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. 1-8. doi: 10.22124/cjes.2023.7048
soteyome, Thanapop, Sakulyunyongsuk, Nopporn. Process of cooking to reduce sugar from jasmine rice. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; (): 1-8. doi: 10.22124/cjes.2023.7048


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب