خسروی, امیر. (1402). اثر عصاره زعفران بر پروتئین های BAXو BCLبافت قلب موش های صحرایی تمرین کرده متعاقب وامانده سازی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), 132-156. doi: 10.22124/jme.2023.23954.252
امیر خسروی. "اثر عصاره زعفران بر پروتئین های BAXو BCLبافت قلب موش های صحرایی تمرین کرده متعاقب وامانده سازی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13, 1, 1402, 132-156. doi: 10.22124/jme.2023.23954.252
خسروی, امیر. (1402). 'اثر عصاره زعفران بر پروتئین های BAXو BCLبافت قلب موش های صحرایی تمرین کرده متعاقب وامانده سازی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(1), pp. 132-156. doi: 10.22124/jme.2023.23954.252
خسروی, امیر. اثر عصاره زعفران بر پروتئین های BAXو BCLبافت قلب موش های صحرایی تمرین کرده متعاقب وامانده سازی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 13(1): 132-156. doi: 10.22124/jme.2023.23954.252


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب