ارشد, یوسف, زهراوی, مهدی, سلطانی, علی. (1401). بررسی تنوع ژنتیکی ژرم‌پلاسم گندم نان تحت شرایط تنش شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12(2), 207-223. doi: 10.22124/cr.2023.23556.1753
یوسف ارشد; مهدی زهراوی; علی سلطانی. "بررسی تنوع ژنتیکی ژرم‌پلاسم گندم نان تحت شرایط تنش شوری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12, 2, 1401, 207-223. doi: 10.22124/cr.2023.23556.1753
ارشد, یوسف, زهراوی, مهدی, سلطانی, علی. (1401). 'بررسی تنوع ژنتیکی ژرم‌پلاسم گندم نان تحت شرایط تنش شوری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12(2), pp. 207-223. doi: 10.22124/cr.2023.23556.1753
ارشد, یوسف, زهراوی, مهدی, سلطانی, علی. بررسی تنوع ژنتیکی ژرم‌پلاسم گندم نان تحت شرایط تنش شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 12(2): 207-223. doi: 10.22124/cr.2023.23556.1753


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب