Naser AL-Isawi, Hayder Ibadi. (1401). Effects of applying cold and hot aqueous extracts of ginger to control onion rot disease caused by Aspergillus niger. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20(3), 611-616. doi: 10.22124/cjes.2022.5705
Hayder Ibadi Naser AL-Isawi. "Effects of applying cold and hot aqueous extracts of ginger to control onion rot disease caused by Aspergillus niger". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20, 3, 1401, 611-616. doi: 10.22124/cjes.2022.5705
Naser AL-Isawi, Hayder Ibadi. (1401). 'Effects of applying cold and hot aqueous extracts of ginger to control onion rot disease caused by Aspergillus niger', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20(3), pp. 611-616. doi: 10.22124/cjes.2022.5705
Naser AL-Isawi, Hayder Ibadi. Effects of applying cold and hot aqueous extracts of ginger to control onion rot disease caused by Aspergillus niger. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 20(3): 611-616. doi: 10.22124/cjes.2022.5705


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب