طوسی, رسول, بیات کوهسار, جواد, وطن دوست, موسی, قنبری, فرزاد. (1400). اثر هوازدگی علوفه قبل از سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی و جمعیت میکروبی قبل و پس از باز کردن سیلاژ ذرت. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), 89-99. doi: 10.22124/ar.2021.16149.1517
رسول طوسی; جواد بیات کوهسار; موسی وطن دوست; فرزاد قنبری. "اثر هوازدگی علوفه قبل از سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی و جمعیت میکروبی قبل و پس از باز کردن سیلاژ ذرت". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 3, 1400, 89-99. doi: 10.22124/ar.2021.16149.1517
طوسی, رسول, بیات کوهسار, جواد, وطن دوست, موسی, قنبری, فرزاد. (1400). 'اثر هوازدگی علوفه قبل از سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی و جمعیت میکروبی قبل و پس از باز کردن سیلاژ ذرت', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), pp. 89-99. doi: 10.22124/ar.2021.16149.1517
طوسی, رسول, بیات کوهسار, جواد, وطن دوست, موسی, قنبری, فرزاد. اثر هوازدگی علوفه قبل از سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی و جمعیت میکروبی قبل و پس از باز کردن سیلاژ ذرت. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 10(3): 89-99. doi: 10.22124/ar.2021.16149.1517


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب