طایفه, ماندانا, شهیدی, سید احمد, محمدزاده میلانی, جعفر, صادقی, سید مصطفی. (1399). غنی‌سازی آرد گندم با سبوس برنج هیدروترمال شده: بررسی ویژگی‌های رئولوژیک خمیر. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), 313-322. doi: 10.22124/cr.2021.19405.1660
ماندانا طایفه; سید احمد شهیدی; جعفر محمدزاده میلانی; سید مصطفی صادقی. "غنی‌سازی آرد گندم با سبوس برنج هیدروترمال شده: بررسی ویژگی‌های رئولوژیک خمیر". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 4, 1399, 313-322. doi: 10.22124/cr.2021.19405.1660
طایفه, ماندانا, شهیدی, سید احمد, محمدزاده میلانی, جعفر, صادقی, سید مصطفی. (1399). 'غنی‌سازی آرد گندم با سبوس برنج هیدروترمال شده: بررسی ویژگی‌های رئولوژیک خمیر', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), pp. 313-322. doi: 10.22124/cr.2021.19405.1660
طایفه, ماندانا, شهیدی, سید احمد, محمدزاده میلانی, جعفر, صادقی, سید مصطفی. غنی‌سازی آرد گندم با سبوس برنج هیدروترمال شده: بررسی ویژگی‌های رئولوژیک خمیر. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 10(4): 313-322. doi: 10.22124/cr.2021.19405.1660


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب