جباری نامرودی, مهوش, ترکی, مهران, محمدی, حامد. (1400). اثر افزودن سطوح مختلف گلبرگ زعفران بر عملکرد تولیدی، صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(1), 95-106. doi: 10.22124/ar.2021.13847.1430
مهوش جباری نامرودی; مهران ترکی; حامد محمدی. "اثر افزودن سطوح مختلف گلبرگ زعفران بر عملکرد تولیدی، صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 1, 1400, 95-106. doi: 10.22124/ar.2021.13847.1430
جباری نامرودی, مهوش, ترکی, مهران, محمدی, حامد. (1400). 'اثر افزودن سطوح مختلف گلبرگ زعفران بر عملکرد تولیدی، صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(1), pp. 95-106. doi: 10.22124/ar.2021.13847.1430
جباری نامرودی, مهوش, ترکی, مهران, محمدی, حامد. اثر افزودن سطوح مختلف گلبرگ زعفران بر عملکرد تولیدی، صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 10(1): 95-106. doi: 10.22124/ar.2021.13847.1430


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب