صلاحی, مجتبی, عابدی, بهرام, مرشدلو, ملیحه, آهنگرانی, مریم, جباری قلعه خاکی, شعیب, اصغری دشتابی, زینب, اسماعیلی, احسان. (1399). تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), 477-489. doi: 10.22124/jms.2020.4644
مجتبی صلاحی; بهرام عابدی; ملیحه مرشدلو; مریم آهنگرانی; شعیب جباری قلعه خاکی; زینب اصغری دشتابی; احسان اسماعیلی. "تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 4, 1399, 477-489. doi: 10.22124/jms.2020.4644
صلاحی, مجتبی, عابدی, بهرام, مرشدلو, ملیحه, آهنگرانی, مریم, جباری قلعه خاکی, شعیب, اصغری دشتابی, زینب, اسماعیلی, احسان. (1399). 'تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), pp. 477-489. doi: 10.22124/jms.2020.4644
صلاحی, مجتبی, عابدی, بهرام, مرشدلو, ملیحه, آهنگرانی, مریم, جباری قلعه خاکی, شعیب, اصغری دشتابی, زینب, اسماعیلی, احسان. تأثیر بازدارنده‌گی عصاره‌های آبی-الکلی آقطی و گردو بر شاخص‌های جوانه‌زنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی خرفه. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 7(4): 477-489. doi: 10.22124/jms.2020.4644


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب