قوی پنجه, نوید, فتحی نسری, محمد حسن. (1399). ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), 79-90. doi: 10.22124/ar.2020.13871.1431
نوید قوی پنجه; محمد حسن فتحی نسری. "ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 2, 1399, 79-90. doi: 10.22124/ar.2020.13871.1431
قوی پنجه, نوید, فتحی نسری, محمد حسن. (1399). 'ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), pp. 79-90. doi: 10.22124/ar.2020.13871.1431
قوی پنجه, نوید, فتحی نسری, محمد حسن. ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 9(2): 79-90. doi: 10.22124/ar.2020.13871.1431


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب