سیف زاده, مینا, ربانی, محمد, شفیعی, رسول. (1398). بررسی تاثیر سویه‌های پروبیوتیکی Lactobacillus reuteri، Lactobacillus brevis و Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus روی کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), 137-166. doi: 10.22124/japb.2020.11993.1292
مینا سیف زاده; محمد ربانی; رسول شفیعی. "بررسی تاثیر سویه‌های پروبیوتیکی Lactobacillus reuteri، Lactobacillus brevis و Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus روی کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 4, 1398, 137-166. doi: 10.22124/japb.2020.11993.1292
سیف زاده, مینا, ربانی, محمد, شفیعی, رسول. (1398). 'بررسی تاثیر سویه‌های پروبیوتیکی Lactobacillus reuteri، Lactobacillus brevis و Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus روی کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), pp. 137-166. doi: 10.22124/japb.2020.11993.1292
سیف زاده, مینا, ربانی, محمد, شفیعی, رسول. بررسی تاثیر سویه‌های پروبیوتیکی Lactobacillus reuteri، Lactobacillus brevis و Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus روی کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 7(4): 137-166. doi: 10.22124/japb.2020.11993.1292


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب