اله قلی پور, مهرزاد, ربیعی, بابک. (1395). شناسایی ترکیب های هتروتیک برای ویژگی های چسبندگی دانه برنج با استفاده از روش GGE بای‌پلات. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), 367-383. doi: 10.22124/c.2016.3679
مهرزاد اله قلی پور; بابک ربیعی. "شناسایی ترکیب های هتروتیک برای ویژگی های چسبندگی دانه برنج با استفاده از روش GGE بای‌پلات". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 3, 1395, 367-383. doi: 10.22124/c.2016.3679
اله قلی پور, مهرزاد, ربیعی, بابک. (1395). 'شناسایی ترکیب های هتروتیک برای ویژگی های چسبندگی دانه برنج با استفاده از روش GGE بای‌پلات', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), pp. 367-383. doi: 10.22124/c.2016.3679
اله قلی پور, مهرزاد, ربیعی, بابک. شناسایی ترکیب های هتروتیک برای ویژگی های چسبندگی دانه برنج با استفاده از روش GGE بای‌پلات. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 6(3): 367-383. doi: 10.22124/c.2016.3679


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب