ذیلاب سندیجانی, رضا, عابدیان کناری, عبدالمحمد, اسماعیلی تمندگانی, امیر حسین. (1398). اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), 129-150. doi: 10.22124/japb.2019.11886.1286
رضا ذیلاب سندیجانی; عبدالمحمد عابدیان کناری; امیر حسین اسماعیلی تمندگانی. "اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 2, 1398, 129-150. doi: 10.22124/japb.2019.11886.1286
ذیلاب سندیجانی, رضا, عابدیان کناری, عبدالمحمد, اسماعیلی تمندگانی, امیر حسین. (1398). 'اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), pp. 129-150. doi: 10.22124/japb.2019.11886.1286
ذیلاب سندیجانی, رضا, عابدیان کناری, عبدالمحمد, اسماعیلی تمندگانی, امیر حسین. اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 7(2): 129-150. doi: 10.22124/japb.2019.11886.1286


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب