ایمانی, محمد جواد, زنگویی, نسیم, ذاکری, محمد, موسوی, سید محمد. (1348). اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), 103-128. doi: 10.22124/japb.2019.10437.1248
محمد جواد ایمانی; نسیم زنگویی; محمد ذاکری; سید محمد موسوی. "اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 1, 1348, 103-128. doi: 10.22124/japb.2019.10437.1248
ایمانی, محمد جواد, زنگویی, نسیم, ذاکری, محمد, موسوی, سید محمد. (1348). 'اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), pp. 103-128. doi: 10.22124/japb.2019.10437.1248
ایمانی, محمد جواد, زنگویی, نسیم, ذاکری, محمد, موسوی, سید محمد. اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1348; 7(1): 103-128. doi: 10.22124/japb.2019.10437.1248


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب