فرجی آروق, هادی, رکوعی, محمد, جهانتیغ, مهدی. (1348). بررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), 89-101. doi: 10.22124/ar.2019.10362.1311
هادی فرجی آروق; محمد رکوعی; مهدی جهانتیغ. "بررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 1, 1348, 89-101. doi: 10.22124/ar.2019.10362.1311
فرجی آروق, هادی, رکوعی, محمد, جهانتیغ, مهدی. (1348). 'بررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), pp. 89-101. doi: 10.22124/ar.2019.10362.1311
فرجی آروق, هادی, رکوعی, محمد, جهانتیغ, مهدی. بررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1348; 8(1): 89-101. doi: 10.22124/ar.2019.10362.1311


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب