علی‌میرزایی, پروین, چاجی, مرتضی. (1348). اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به بره‌های پرواری بر فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌های شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), 29-39. doi: 10.22124/ar.2019.11463.1347
پروین علی‌میرزایی; مرتضی چاجی. "اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به بره‌های پرواری بر فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌های شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر". نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 1, 1348, 29-39. doi: 10.22124/ar.2019.11463.1347
علی‌میرزایی, پروین, چاجی, مرتضی. (1348). 'اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به بره‌های پرواری بر فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌های شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر', نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), pp. 29-39. doi: 10.22124/ar.2019.11463.1347
علی‌میرزایی, پروین, چاجی, مرتضی. اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به بره‌های پرواری بر فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌های شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1348; 8(1): 29-39. doi: 10.22124/ar.2019.11463.1347


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.