اسدی شریف, احسان, علاف نویریان, حمید. (1395). اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), 57-67. doi: 10.22124/janb.2017.3169
احسان اسدی شریف; حمید علاف نویریان. "اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 2, 1395, 57-67. doi: 10.22124/janb.2017.3169
اسدی شریف, احسان, علاف نویریان, حمید. (1395). 'اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), pp. 57-67. doi: 10.22124/janb.2017.3169
اسدی شریف, احسان, علاف نویریان, حمید. اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 2(2): 57-67. doi: 10.22124/janb.2017.3169


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب