ستوده, ابراهیم, امیری مقدم, جمشید, شاه حسینی, غلامرضا, باقری, دارا. (1395). تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), 33-46. doi: 10.22124/janb.2017.3167
ابراهیم ستوده; جمشید امیری مقدم; غلامرضا شاه حسینی; دارا باقری. "تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 2, 1395, 33-46. doi: 10.22124/janb.2017.3167
ستوده, ابراهیم, امیری مقدم, جمشید, شاه حسینی, غلامرضا, باقری, دارا. (1395). 'تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), pp. 33-46. doi: 10.22124/janb.2017.3167
ستوده, ابراهیم, امیری مقدم, جمشید, شاه حسینی, غلامرضا, باقری, دارا. تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 2(2): 33-46. doi: 10.22124/janb.2017.3167


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب