خسرویان, تکتم, زینلی, ابراهیم, سیاهمرگویی, آسیه, قربانی نصرآباد, رضا, عالیمقام, مجید. (1396). تأثیر مایه‌زنی با باکتری استرپتومایسس و مقدار فسفر کودی بر عملکرد زیست‌توده، عملکرد دانه و اجزای عملکرد در گندم و جو. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), 257-273. doi: 10.22124/c.2017.2551
تکتم خسرویان; ابراهیم زینلی; آسیه سیاهمرگویی; رضا قربانی نصرآباد; مجید عالیمقام. "تأثیر مایه‌زنی با باکتری استرپتومایسس و مقدار فسفر کودی بر عملکرد زیست‌توده، عملکرد دانه و اجزای عملکرد در گندم و جو". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 2, 1396, 257-273. doi: 10.22124/c.2017.2551
خسرویان, تکتم, زینلی, ابراهیم, سیاهمرگویی, آسیه, قربانی نصرآباد, رضا, عالیمقام, مجید. (1396). 'تأثیر مایه‌زنی با باکتری استرپتومایسس و مقدار فسفر کودی بر عملکرد زیست‌توده، عملکرد دانه و اجزای عملکرد در گندم و جو', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), pp. 257-273. doi: 10.22124/c.2017.2551
خسرویان, تکتم, زینلی, ابراهیم, سیاهمرگویی, آسیه, قربانی نصرآباد, رضا, عالیمقام, مجید. تأثیر مایه‌زنی با باکتری استرپتومایسس و مقدار فسفر کودی بر عملکرد زیست‌توده، عملکرد دانه و اجزای عملکرد در گندم و جو. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 7(2): 257-273. doi: 10.22124/c.2017.2551


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب