تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 748 |
تعداد مقالات | 7,108 |
تعداد مشاهده مقاله | 10,240,797 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,898,338 |
اثر کنجاله سویای فرایند شده با زایلوز بر عملکرد گاوهای شیری در اوایل دوره شیردهی | ||
تحقیقات تولیدات دامی | ||
مقاله 4، دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 27-38 اصل مقاله (146 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
مقداد جهانی مقدم1؛ حمید امانلو* 2؛ فرهاد فرد3؛ علیرضا نوشری4؛ مهدی حسین یزدی5 | ||
1دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | ||
2دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه زنجان | ||
3عضو گروه علمی شرکت تهران دانه | ||
4استادیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | ||
5دانشجوی دکتری گروه علوم دامی دانشگاه زنجان | ||
چکیده | ||
تعداد 8 راس گاو هلشتاین (4 راس زایش اول و 4 راس زایش سوم) در یک طرح مربع لاتین 4×4 با 4 دوره آزمایشی 21 روزه به منظور تعیین ارزش کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به عنوان مکمل پروتئین غیرقابل تجزیه در جیرههای براساس جو برای گاوهای شیری استفاده شدند. جیرهها حاوی صفر، 5/4، 9 و 7/13 درصد کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز بودند. تولید شیر، شیر تصحیح شده براساس 4 درصد چربی، انرژی شیر، مقدار چربی، پروتئین، لاکتوز، مواد جامد بدون چربی و کل مواد جامد شیر توسط تغذیه کنجاله سویا فراینده شده با زایلوز افزایش یافت. درصد چربی، پروتئین، لاکتوز، مواد جامد بدون چربی و کل مواد جامد شیر در بین تیمارها تفاوت معنیداری نداشت. مصرف ماده خشک، پروتئین خام و انرژی، گلوکز، آلبومین و کل پروتئین خون و pHشکمبه، مدفوع و ادرار و تغییرات وزن بدن تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت. بازده خوراک، پروتئین خام و انرژی توسط تیمارها به وسیله جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز بهبود یافت(05/0>P) اما تحت تاًثیر تعداد زایش قرار نگرفت. افزایش نسبت کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز در جیرهها، نیتروژن اورهای خون را کاهش داد. نتایج این آزمایش نشان داد افزایش نسبت کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز در جیرههای بر اساس جو توان تولید شیر گاوهای شیری را در اوایل دوره شیردهی افزایش میدهد. | ||
کلیدواژهها | ||
اوایل شیردهی؛ تعداد زایش؛ جو؛ کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز؛ گاوهای شیری | ||
مراجع | ||
Andrew S.M., Erdman R. A. and Waldo D. R. 1990. Extent and site of tissue protein and lipid mobilization during the lactation cycle in dairy cattle. Page 82 in Proc. Maryland Nutr. Conf., Baltimore, MD. Univ. Maryland, College Park. AOAC. 1990. Official Methods of Analysis. 15th ed. Assoc. Offic. Anal.Chem., Arlington, VA. Atwal A.S., Mahadevan J. S. and Wolynetz M.S. 1995. Increased Milk Production of Cows in Early LactationFed Chemically Treated Soybean Meal.
Journal of Dairy Science,78:595-603.2. Baker L.D., Ferguson J.D. and Chalupa W. 1995. Responses in urea and true protein of milk to different protein feeding schemes for dairy cows.
Journal of Dairy Science,78:2424–2434. Bruckental I., Abramson S., Zamwel S., Adin G. and Arieli A .2002. Effects of dietary undegrable crode protein level on total non-structural carbohydrate (TNC) digestibility, and milk yield and composition of dairy cows. Livestock Production Science, 76:71–79. Brzoska F. 2005. Effect of soybean meal protected with Ca salts of fatty acids on cows’ yield, protein and fat components in milk and blood. Annals of Animal Science, 5: 111 – 123 Casper D.P. and Schingoethe D.J. 1989. Lactational responses of early lactation dairy cows to diets varying in ruminal solubilities of carbohydrate and crude protein.
Journal of Dairy Science, 72:928–941. Casper D.P., Schingoethe D.J. and Eisenbeisz W.A. 1990. Response of early lactation dairy cows fed diets varying in source of nonstructural carbohydrate and crude protein. Journal of Dairy Science, 73:1039–1050. Casper D.P., Schingoethe D.J., Brouk M.J. and Maiga H.A. 1994. Nonstructural carbohydrate and undegradable protein sources in the diet: growth response of dairy heifers.
Journal of Dairy Science, 77:2595. Casper D. P., Maiga H.A., Brouk M. J. and Schingoethe D.J. 1999. Synchronization of Carbohydrate and Protein Sources on Fermentation and Passage Rates in Dairy Cows.
Journal of Dairy Science, 82:1779–1790. Chiou P.W.S., Chen K.J., Kuo K.S., Hsu J.C. and Yu B. 1995 . Studies on the application of an undegradable protein system to high yielding dairy cattle in Taiwan. Animal Feed Science and Technology, 54: 93-102. Davidson S., Hopkins B.A., Diaz D. E., Bolt S., Brownie M.C., Fellner V. and Whitlow L.W. 2003. Effects of amounts and degradability of dietary protein on lactation, nitrogen utilization, and excretion in early lactation Holstein cows.
Journal of Dairy Science, 86:1681–1689. Ferguson J.D., T. Blanchard D.T., Galligan, D.C., Hoshall and Chalupa W.1988. Infertility in dairy cattle fed a high percentage of protein degradable in the rumen. Journal of the American Veterinary Medical Association, 192:659– 662. Flis S.A. and Wattiaux M.A. 2005. Effects of Parity and Supply of Rumen-Degraded and Undegraded Protein on Production and Nitrogen Balance in Holsteins.
Journal of Dairy Science, 88:2096-2106 Harstad O.M. and PrestlØkken E. 2000. Effective rumen degradability and intestinal indigestibility of individual amino acids in solvent-extracted soybean meal (SBM) and xylose-treated SBM (SoyPass) determined in situ. nimal Feed Science and Technology, 83, 31–47. Ipharraguerre I. R. 2004. Nutritional strategies for optimizing nitrogen utilization by dairy cows. Ph.D. University of Illinois, Urbana. Ipharraguerre I. R. and Clark. J.H. 2005. Impacts of source and amount of crude protein on the intestinal supply of nitrogen fractions and performance of dairy cows.
Journal of Dairy Science, 88: E22_E37. Ipharraguerre I. R., Clark J.H. and Freeman D.E. 2005. Rumen fermentation and intestinal supply of products in dairy fed rumen_protected soy products.
Journal of Dairy Science, 88 :2879. Kalscheur K.F., Baldwin R.L., Glenn B.P. and Kohn R A. 2006. Milk Production of Dairy Cows Fed Differing Concentrations of Rumen-Degraded Protein.
Journal of Dairy Science, 89:249–259. Keery C.M. and Amos H.E. 1993. Effects of source and level of undegraded intake protein on nutrient use and performance of early lactation cows.
Journal of Dairy Science, 76:499–513. Khorasani G.R., De Boer G., Robinson B. and Kennelly J.J. 1994. Influence of dietary protein and starch on production and metabolic responses of dairy cows.
Journal of Dairy Science, 77:813–824. Losand B., Sanftleben P. and Wolf J. 1996. Pansenstabiles protein. Kraftfutter, 2: 65 – 71. Mohamed D., Faverdin P. and Verite R. 2001. Efeects of the level and source of dietary protein on intake and milk yield in dairy cows. Animal Research, 50:205. Mansfield H R. and Stem M.D. 1994. Effects of soybean hulls and lignosulfonate-treated soybean meal on ruminal fermentation in lactating dairy cows. Journal of Dairy Science, 76 (Suppl. 1):117. Nakamura T., Klopfenstein T.J., Owen F.G., Britton R.A., Grant R.J. and Winowiski T.S. 1992. Nonenzymatically browned soybean meal for lactating dairy cows. Journal of Dairy Science, 75:3519
Nocek J. E. and Russell J. B. 1988. Protein and energy as an integrated system. Relationship of ruminal protein
and carbohydrate availability to microbial synthesis and milk production.
Journal of Dairy Science, 71:2070–
2107.
NRC. 2001. National Research Council. Nutrient Requirements of Dairy Cattle. Vol. 7th rev. ed. Natl. Acad.
Sci., Washington, DC.
Olmos Colmenero J.J. and Broderick G.A. 2006. Effect of Amount and Ruminal Degradability of Soybean Meal
Protein on Performance of Lactating Dairy Cows.
Journal of Dairy Science, 89:1635–1643.
Reynal S.M and Broderick G.A. 2005. Effect of Dietary Level of Rumen-Degraded Protein on Production and
Nitrogen Metabolism in Lactating Dairy Cows.
Journal of Dairy Science, 88:4045–4064.
Robinson P.H., McQueen R.E., and Burgess P.L. 1991. Influence of rumen undegradable protein levels on feed
intake and milk production of dairy cows.
Journal of Dairy Science, 74:1623–1631.
Santos FA.P., Santos J.E.P., Theurer C. B. and Huber J. T.1998. Effects of Rumen-Undegradable Protein on
Dairy Cow Performance: A 12-Year Literature Review.
Journal of Dairy Science, 81:3182–3213.
SAS Institute. 1997. SAS/STAT User’s Guide: Statistics. Version 6.12. SAS Institute, Inc., Cary, NC.
Schwab C.G., Bozak C.K., Whitehouse N.L. and Olson V. M. 1992. Amino acid limitation and flow to the
duodenum at four stages of lactation. 2. Extent of lysine limitation.
Journal of Dairy Science, 75:3503.
Windschitl P.M. and Stern M.D. 1988a. Evaluation of calcium lignosulfonate-treated soybean meal as a source
of rumen protected protein for dairy cattle.
Journal of Dairy Science, 71:3310–3322.
Windschitl P.M. and Stern M.D. 1988b. Effects of urea supplementation of diets containing lignosulfonatetreated
soybean meal on bacterial fermentation in continuous culture of ruminal contents.
Journal of Animal Science, 66:2948–2958. . | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,900 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,174 |