صادقی, حسین, شیدائی, سامان, دشتی, اعظم. (1396). بررسی امکان بهبود خصوصیات جوانه‌زنی و خلوص فیزیکی بذر کلزا از طریق فرآوری مناسب. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(2), 55-69. doi: 10.22124/jms.2017.2497
حسین صادقی; سامان شیدائی; اعظم دشتی. "بررسی امکان بهبود خصوصیات جوانه‌زنی و خلوص فیزیکی بذر کلزا از طریق فرآوری مناسب". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 2, 1396, 55-69. doi: 10.22124/jms.2017.2497
صادقی, حسین, شیدائی, سامان, دشتی, اعظم. (1396). 'بررسی امکان بهبود خصوصیات جوانه‌زنی و خلوص فیزیکی بذر کلزا از طریق فرآوری مناسب', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(2), pp. 55-69. doi: 10.22124/jms.2017.2497
صادقی, حسین, شیدائی, سامان, دشتی, اعظم. بررسی امکان بهبود خصوصیات جوانه‌زنی و خلوص فیزیکی بذر کلزا از طریق فرآوری مناسب. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 4(2): 55-69. doi: 10.22124/jms.2017.2497


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب