جهانی مقدم, مقداد, امانلو, حمید. (1391). تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(4), 53-61.
مقداد جهانی مقدم; حمید امانلو. "تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1, 4, 1391, 53-61.
جهانی مقدم, مقداد, امانلو, حمید. (1391). 'تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(4), pp. 53-61.
جهانی مقدم, مقداد, امانلو, حمید. تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1391; 1(4): 53-61.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب