رحیمی, رحمان, جلالی, علی. (1396). تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), 123-135. doi: 10.22124/jme.2017.2317
رحمان رحیمی; علی جلالی. "تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 2, 1396, 123-135. doi: 10.22124/jme.2017.2317
رحیمی, رحمان, جلالی, علی. (1396). 'تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), pp. 123-135. doi: 10.22124/jme.2017.2317
رحیمی, رحمان, جلالی, علی. تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(2): 123-135. doi: 10.22124/jme.2017.2317


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب