تجددی طلب, کبری, لطیفی, عاصفه, حبیبی, فاطمه. (1395). اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), 423-435.
کبری تجددی طلب; عاصفه لطیفی; فاطمه حبیبی. "اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 4, 1395, 423-435.
تجددی طلب, کبری, لطیفی, عاصفه, حبیبی, فاطمه. (1395). 'اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), pp. 423-435.
تجددی طلب, کبری, لطیفی, عاصفه, حبیبی, فاطمه. اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 6(4): 423-435.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب