حسینی سیر, سیدعلی, فرح آور, عباس. (1396). مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 89-107. doi: 10.22124/ar.2017.2223
سیدعلی حسینی سیر; عباس فرح آور. "مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1396, 89-107. doi: 10.22124/ar.2017.2223
حسینی سیر, سیدعلی, فرح آور, عباس. (1396). 'مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 89-107. doi: 10.22124/ar.2017.2223
حسینی سیر, سیدعلی, فرح آور, عباس. مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(1): 89-107. doi: 10.22124/ar.2017.2223


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب